top of page

Omslagskvinna

Jag sitter vid mammas köksbord och tittar ut över Öresund. Det blev för kyligt ute på balkongen. Temperaturen har droppat ner till sisådär 17 grader. I skuggan blev mina fingrar alldeles kalla och nacken stel.

Tio våningar ned bygger två män vad jag tror är ett skjul för alla restaurangens sopkärl. Jag hör hur de sågar och spickar. De får mig att tänka på Josef och Jesus, min snickrande styvpappa och min lika händige och högst älskade storebror.


Juni blev plötsligt juli utan att jag gjorde någonting för att det skulle ske. Jag bara var med. Insöp varje dag. Fyllde den med mening och mål. Skrev och tecknade. Tänkte på kärlek. Var närvarande med livet. Tog emot den kärlek som fanns att få. Delade den kärlek jag hade att ge. Jag lyssnade efter Guds vilja och försökte göra det bästa av varje dag.



Facebookinlägg om Värdefulla Röster

Den nya månadens första dag ställer mig i kvinnornas strålkastarljus utan att jag egentligen gjort något utöver det jag nämner ovan för att det skulle ske. I Andrea Hylen's facebookgrupp The Incubator: A free creativity community är juli månads tema Värdefulla Röster. Ni som känner mig vet att det är namnet på det första Heal My Voice Sweden bokprojektet som jag ledde mellan 2012 och 2013.


Boken som utkom i december 2013 finns att köpa här: https://www.marieeklipanovska.se/hmvs


Inlägget kan ni läsa på Heal My Voice Swedens FB: https://www.facebook.com/HealMyVoiceSweden/


Vill ni gå med i Andreas FB grupp gör ni det här: https://www.facebook.com/groups/theincubatorcreativitycommunity/





Idag kom också det nya numret av On Purpose Woman Magazine. Jag kände för ett tag sedan att det var dags att låta Sötnosen åka hem från USA efter sitt år hos kvinnorna. Hon behöver vara hos mig nu när hon växer och förändras. Jag gav Ginny Robertson, grundaren av On Purpose Woman Global Communty och utgivaren av On Purpose Woman Magazine erbjudandet om att låta Madame Ooh la la ta Sötnosens plats. Det tackade hon ja till.

För några dagar sedan kontaktade Ginny mig och frågade hon fick placera Madame Ooh la la på omslaget och göra ett större uppslag i tidningen med en del av mina tavlor. Jag tackade såklart ja.



Gå hit om ni vill gå med i On Purpose Woman Global Community på FB: https://www.facebook.com/groups/onpurposenetworkingforwomen


Vill ni läsa det nya numret av On Purpose Woman Magazine med Madame Ooh la la och se uppslagen om mig gör ni det här: https://opwgc.com/magazine/

Där kan ni läsa tidningen på er skärm eller ladda ner som en pdf.



Sötnosen cover bild hennes hemsida

Och missa inte att ladda ner Sötnosen som en bakgrundbild till er mobil för juli månad. Mitt lilla hjärta hittar ni på www.sotnosen.se, på FB https://www.facebook.com/sotnosen.se/ eller på Instagram https://www.instagram.com/sotnosen.se/.



Var rädd om dig!

Marie Ek Lipanovska logotype




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page